четвер, 27 грудня 2007 13:26

Безсонову визнали кращою спортсменкою України

Абсолютна чемпіонка світу з художньої гімнастики Анна Безсонова визнана НОК України найкращою спортсменкою 2007 року. Найкращим тренером року стала Ірина Дерюгіна – наставник української грації.

Безсонову двічі визнавали найкращою спортсменкою місяця - в травні, коли на етапі Кубку світу у Франції Анна здобула перемогу у вправах з булавами та посіла друге місце у вправах зі стрічкою, та у вересні, коли в грецькому місті Патри українська гімнастка тріумфувала на чемпіонату світу, де здобула титул абсолютної чемпіонки світу, а також завоювала срібні нагороди у вправах з булавами та стрічкою й "бронзу" у вправі з обручем. До того ж, найкраща спортсменка-2007 додала до нагород й олімпійську ліцензію до Пекіну.

Анна Безсонова стала єдиною спортсменкою, яка у 2007 році виборола "золото" чемпіонатів світу в олімпійських номерах програми.

Кращими спортсменами 2006 року стали бронзові призери XX зимових Олімпійських ігор в Турині фігуристи Олена Грушина та Руслан Гончаров, інформує "Спорт.com.ua".

Зараз ви читаєте новину «Безсонову визнали кращою спортсменкою України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути