неділя, 08 серпня 2010 17:55

Без Суареса "Аякс" зіграв унічию з "Гронінгеном"

Без Суареса "Аякс" зіграв унічию з "Гронінгеном"

На цих вихідних стартував чемпіонат Голландії. У першому турі майбутній суперник "Динамо" по раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів, амстердамський "Аякс", грав на виїзді проти "Гронінгена".

Тішити присутніх глядачів забитими м"ячами команди почали після перерви. В "Аякса" особливо відзначився новачок - нападаючий Ель Хамдауї, який у відсутність зіркового форварда амстердамців Луїса Суареса, дискваліфікованого за вилучення в матчі за Суперкубок Голландії, діяв сам на вістрі атаки.

На рахунку марокканця дубль у першому ж матчі за новий клуб! Обидва своїх м"яча Ель Хамдауї забив ударами з лінії штрафного майданчика - спочатку після скидки де Йонга, а незабаром завершив точним ударом передачу від де Зеува.

Здавалося, тепер "Аякс" точно доведе матч до перемоги. Але, "Гронінген" проявив характер, і за двадцять останніх хвилин зміг відіграти два м"ячі - Матавц розстріляв Стекеленбурга метрів з десяти, а за три хвилини до завершення основного часу Педерсен з другої спроби все ж відправив м"яч у сітку.

Чемпіонат Голландії.

1 тур

Гронінген - Аякс - 2:2 (0:0).

Голи: Матавц (72), Педерсен (87) - Ель Хамдауї (51, 62).

Аякс: Стекеленбург, ван дер Віль, Альдервейрельд, Олегер, Аніта, де Зеув, де Йонг, Айссаті (Зегелаар, 80), Емануельсон, Еріксен, Ель Хамдауї.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Без Суареса "Аякс" зіграв унічию з "Гронінгеном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути