пʼятниця, 06 серпня 2010 16:21

"Нормальний жереб" - Газзаєв

"Нормальний жереб" - Газзаєв

За підсумками жеребкування раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА 2010/2011, яке відбулося сьогодні у швейцарському Ньоні, за право виходу в груповий турнір найпрестижнішого клубного турніру "Динамо" доведеться поборотися з "Аяксом" з Амстердама.

Враженнями про суперника поділилися президент "Динамо" Ігор Суркіс та головний тренер Валерій Газзаєв.

Ігор Суркіс: "На даному етапі не доводиться говорити, чи був до нас жереб прихильний чи ні. Якщо подивитися на список "несіяних" команд, серед них також є міцні суперники, потрапити на яких ніхто не побажає. Та ж "Брага", приміром, може добре попсувати нерви.

"Аякс" у будь-які часи вважався лідером голландського футболу, до його гравців придивляються найкращі команди Європи. "Динамо" повинне з усією серйозністю підійти до обох зустрічей, адже мова йде про одне з найважливіших завдань на сезон - потрапляння в груповий раунд Ліги чемпіонів.

Валерій Газзаєв: "Нормальний жереб. Перед усіма клубами, які виступають у кваліфікаційних раундах, стоїть завдання виходу в груповий етап. Всі клуби однаково готуються для досягнення поставлених цілей.

Думаю, розмірковувати на даний момент, "той" або "не той" нам попався суперник, немає сенсу. У цілому рівень всіх учасників досить високий, тому будемо готуватися. "

Матч "Динамо" - "Аякс" відбудеться у вівторок, 17 серпня, в Києві, а матч-відповідь в Амстердамі призначено вісім днів по тому, в середу, 25 серпня.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Нормальний жереб" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути