Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2013 11:57

Бетао офіційно перейшов в "Евіан"

Бразильський захисник київського "Динамо" Бетао до 30 червня 2013 року виступатиме на правах оренди за клуб вищого французького дивізіону "Евіан".

"Хочу подякувати президентові клубу, всім тренерам, футболістам, співробітникам "Динамо". Його вболівальникам, які до мене завжди добре ставилися. За чотири з половиною роки Київ став для мене рідним містом, а "Динамо" - частиною серця. Я був щасливий тут і ніколи про це не забуду. Але в моєму житті є не футбольні моменти, які я обов'язково маю враховувати. В нас із дружиною незабаром буде друга дитина, мені важко по п'ятнадцять годин літати з України до Бразилії", - сказав футболіст в інтерв'ю офіційному сайту "Динамо" в середу.

Бетао нагадав, що через шість місяців його контракт із "Динамо" закінчується. "У мене були варіанти, але коли дізнався про інтерес "Евіану", зупинився на ньому. У Франції сильний чемпіонат, мені цікаво спробувати в ньому свої сили", - зазначив він.

"Дружина Бетао вагітна, і ще минулого року футболіст хотів бути ближче до родини, яка перебуває в Бразилії. Він запропонував варіант, згідно з яким займеться пошуком нового клубу самостійно, і я, знаючи Бетао як людину порядну, дав слово, що відпущу його безкоштовно. Мабуть, після рівня зарплати в "Динамо" те, що запропонували в Бразилії, не відповідало очікуванням гравця. В "Динамо" надійшла пропозиція від "Евіану", з цим клубом у нас налагоджені конструктивні стосунки, стосовно Бетао. Це не Бразилія, але все одно, ближче до неї", - сказав, у свою чергу, президент "Динамо" Ігор Суркіс.

При цьому президент київського клубу зазначив, що клуб не прощається з Бетао остаточно. "Двері "Динамо" для нього завжди відкриті… Можливо, після завершення кар'єри в нас буде свій представник у Бразилії, який пройшов школу "Динамо" й по собі знає, які вимоги висуваються до гравців у нашому клубі. Прощаючись, я подякував йому за виступи в "Динамо". Побільше б було таких легіонерів, які приїжджали б до Києва і ставали частиною нашого клубу", - сказав він.

Бетао перейшов у "Динамо" влітку 2008 року. Чемпіон України 2009 року. За "Динамо" провів понад 100 матчів.

Як повідомлялося, 5 січня до "Евіану" перейшов іще один футболіст "Динамо" - сербський півзахисник Мілош Нінкович.

Зараз ви читаєте новину «Бетао офіційно перейшов в "Евіан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути