четвер, 09 серпня 2012 08:53

Беринчик і Гвоздик боксуватимуть у півфіналі Олімпіади

Беринчик і Гвоздик боксуватимуть у півфіналі Олімпіади
Український квінтет боксерів вже гарантував собі олімпійські медалі ФОТО: noc-ukr.org

У ніч з 8-го на 9-те серпня вирішувалась доля українських боксерів Дениса Беринчика та Олександра Гвоздика, які мали вийти у ринг, щоб довести своє право з'явитись у півфіналі Олімпійського боксерського турніру.

Першим розпочав двобій наш козак Денис Беринчик, який впевнено збільшував перевагу від раунду до раунду, непохитно заробляючи бали на противнику з Австралії Джефрі Горні. Бій закінчився безумовною перемогою українця 21-13.

Другий поєдинок цієї ночі – між нашим Олександром Гвоздиком та алжирцем Абдельхафідом Бенчлабою -видався значно напруженішим, адже перший раунд закінчився на користь противника нашого боксера. Втім Олександр швидко зорієнтувався щодо тактики опонента і вже другий раунд дозволив зрівняти рахунок, а під час третього українець навіть двічі відправив алжирця у нокдаун. Тому підсумковий рахунок 19-17 на користь українця не здивував нікого. Окремо варто відзначити надзвичайну підтримку трибун, які скандували "Україна!" з такою енергією, що було чутно навіть під час телетрансляції.

Відтак п'ятеро українських боксерів (Василь Ломаченко, Олександр Усик, Тарас Шелестюк, Денис Беринчик та Олександр Гвоздик) пройшли у півфінали, що гарантує їм, як мінімум, бронзові нагороди.

Нагадаємо також, що лише двоє з 7 українських боксерів завершили змагання достроково – Павло Іщенко та Євген Хитров. Обидва зробили відповідні висновки – перший на рахунок вагової категорії у майбутньому, а другий – на користь професійного боксу.

Зараз ви читаєте новину «Беринчик і Гвоздик боксуватимуть у півфіналі Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути