Ексклюзиви
неділя, 29 квітня 2007 13:26

Белламі спростовує інформацію про конфлікт з Бенітесом

 

Форвард "Ліверпуля" Крейг Белламі, 27 років, спростував інформацію про те, що він сильно посварився з тренером команди Рафаелем Бенітесом і що між ними існує серйозний конфлікт, повідомляє football.ua.

- Журналіст Радіо ВВС Уельс заявив, що у мене проблеми з Рафою і немає навіть робочих стосунків. Це абсолютна нісенітниця - заявив Крейг.

- Говорив і повторю ще раз. Від Бенітеса я навчився більше, ніж від будь-кого з тренерів, що працювали зі мною. Я став грати краще, а якщо мені доведеться стати тренером, то робота Рафаеля стане для мене кращим зразком. Чіткіше і ясніше свою пошану до цієї людини я висловити не можу - відзначив валлієць.

-Я розчарований тим, що у нас на носі надважливий матч проти "Челсі", а мені доводиться витрачати час на цю нісенітницю" - закінчив Белламі.

Белламі виходив на поле в основному складі в матчах Ліги Чемпіонів з "Челсі" (0:1) і чемпіонату з "Портсмутом" (програш 1:2), але нічим команді не допоміг.

Зараз ви читаєте новину «Белламі спростовує інформацію про конфлікт з Бенітесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути