Ексклюзиви
четвер, 17 квітня 2008 14:04

Белбін та Агосто перейшли від Зуєвої до Ліннічук

Белбін та Агосто перейшли від Зуєвої до Ліннічук

Срібні призери Олімпійських ігор у Турині, американський танцювальний дует Таніт Белбін та Бенжамін Агосто вирішили змінити тренерів. П"ятиразові чемпіони США залишають російських фахівців Марину Зуєву та Ігоря Шпільбанда, щоб розпочати роботу з Наталією Ліннічук та Геннадієм Карпоносовим.

Про розрив фігуристи оголосили через місяць після чемпіонату світу у Гетеборгу. Тоді спортсмени стали четвертими і вперше за останні чотири роки не виграли медалей світової першості.

- Ми були дуже розчаровані після чемпіонату світу. Це був крок назад. Нам потрібно було подумати, як і де ми хочемо продовжувати свою кар"єру. Це були довгі пошуки в собі. Але ми вирішили, що якщо і надалі хочемо змагатися і стати найкращими фігуристами світу, то якраз настав час для змін, - сказав Агосто.

Про таке рішення Белбін і Агосто повідомили своїх тренерів у вівторок.

- Вони прийняли рішення, - розповідає Шпільбанд. - У нас ніхто не запитував, що ми про це думаємо. Таніт скала мені після чемпіонату світу, що вона засмучена. Я знаю, це був нелегкий чемпіонат.

Ліннічук у свою чергу сказала, що буде дуже рада співпраці з Белбін та Агосто, назвавши їх справжніми професіоналами.

Американці крім олімпійського "срібла" виграли також "срібло" чемпіонату світу 2005 року та дві "бронзи" 2006 та 2007 років.

Free Press
Зараз ви читаєте новину «Белбін та Агосто перейшли від Зуєвої до Ліннічук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути