Ексклюзиви
субота, 04 липня 2009 16:51

Бекхем зробив дружині Вікторії екзотичний подарунок

Відомий футболіст Девід Бекхем хоче, щоб десята річниця весілля запам"яталися його дружині Вікторії на все життя.

Замість банального букету квітів або перстня з діамантом він вирішив піднести Вікі незвичайний подарунок: цілий острів під назвою Некер, який входить до складу Британських Віргінських островів.

Щоб бути з коханою тільки вдвох, Девід орендував острів на декілька днів у його власника - британського мільйонера Річарда Бренсона. Окрім Бекхемів на острові не буде жодної сторонньої людини, за винятком обслуговуючого персоналу - покоївки, шеф-повара і дворецького.

За 51 тисячу доларів на добу пара насолоджуватиметься піщаними пляжами, смарагдовою чистотою і спокоєм Карибського моря, зеленню пальм і щебетом птахів.

У розташованому на острові маєтку 14 спалень і санвузлів, два басейни і джакузі. Девід і Вікторія поживуть на острові два-три дні. Десятирічний ювілей сімейного життя зіркова пара святкує 4 липня.

Нагадаємо, що Вікторія і Девід виховують трьох синів: 9-річного сина Брукліна, 6-річного Ромео і 4-річного Круза. Не так давно в одному зі своїх інтерв"ю футболіст розповів журналістам, що хоче поповнити свою сім"ю - Девід мріє про дочку.

"Якби у нас народилася ще одну дитина, це було б чудово, - говорить Вікторія. - Ми, звичайно, не можемо вибирати стать дитини, але після трьох синів я б хотіла народити дочку", - підтримала чоловіка 35-річна Вікторія.

За матеріалами "СпортОбоз", Dni

Зараз ви читаєте новину «Бекхем зробив дружині Вікторії екзотичний подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути