вівторок, 15 вересня 2009 09:52

Бекхем мало не задушив гравця суперників

Бекхем мало не задушив гравця суперників

Футболістам Девіду Бекхему та Лендону Доновану загрожує дисциплінарне стягнення за бійку, які вони влаштували під час матчу між "Лос-Анджелес Гелаксі" та "Далласом".

Виступаючи на своєму стадіоні, команда Бекхема серйозно програла суперникові з рахунком 6:3. Роззлючений невдачею Донован штовхнув півзахисника "Далласа" Девіда Ферейру й отримав удар у відповідь від захисника Даніеля Ернандеса, який заступився за одноклубника.

На допомогу Доновану прийшов Бекхем, який обхватив захисникові горло обома руками і почав його душити. На фотографіях, зроблених журналістами, видно, як обличчя популярного футболіста спотворила лють, а Ернандес перелякано ковтає ротом повітря.

Лише тренери обох команд змогли заспокоїти гравців. Начальник Бекхема Брюс Арена поставився до інциденту з гумором. "Приємно, що до кінця гри в нас ще залишився вогонь. Але краще б я цей вогонь побачив на полі", - сказав він.

У липні цього року гравця збірної Англії оштрафували на тисячу доларів за сварку з уболівальниками "Мілана". Тоді Бекхем виправдовувався тим, що відвідувач стадіону ображав його дружину Вікторію.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Бекхем мало не задушив гравця суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути