Ексклюзиви
пʼятниця, 20 червня 2008 13:36

Бекхем гратиме у футбол з Уіллом Смітом і фехтуватиме з Томом Крузом

Знаменитий голлівудський актор Уілл Сміт розповів пресі про те, що візьме уроки гри у футбол у свого приятеля Девіда Бекхема.

"Девід - один з найкращих футболістів в світі. Я довго просив його навчити мене грати у футбол, і він погодився. Тепер я не можу дочекатися, коли розберуся зі всіма справами і візьмуся за футбольний м"яч", - сказав Сміт.

Втім, це не єдина спортивна розвага, яка чекає актора. Їх з Бекхемом спільний приятель, Том Круз, запрошує своїх друзів битися на шпагах. Недавно він серйозно захопився фехтуванням і навіть обладнав в своєму особняку спеціальний зал.

"Ми дружимо, але, на жаль, не часто збираємося разом. А так у нас буде прекрасний привід відпочити і чудово провести час", - вважає Сміт.

Знаменита трійця згодна, що в повсякденному житті їм не вистачає певної активної розрядки, а оскільки всі вони, хоча і знаходяться в хорошій фізичній формі, але вже не надто молоді, то повинні стежити за своїм здоров"ям.

"Фехтування з Девідом і Томом - це і корисно, і дуже весело", - розповідає Уілл Сміт.

Спорт Украины
Зараз ви читаєте новину «Бекхем гратиме у футбол з Уіллом Смітом і фехтуватиме з Томом Крузом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути