середа, 26 вересня 2012 11:31

"Баварія" виграла п'ятий матч поспіль
5

Фото: ФОТО: Reuters

"Баварія" на своєму полі завдала розгромної поразки "Вольфсбургу" у матчі 5-го туру чемпіонату Німеччини з футболу, повідомляє "Р-Спорт".

Зустріч, що пройшла у вівторок у Мюнхені, завершилася з рахунком 3:0 на користь підопічних Юппа Хайнкеса. Півзахисник Бастіан Швайнштайгер вивів господарів вперед на 24-ій хвилині матчу. У другому таймі форвард Маріо Манджукич оформив дубль (57-а і 65-а хвилини).

Після цієї гри "Баварія" стала одноосібним лідером бундесліги, здобувши перемоги у всіх п'яти стартових матчах. "Вольфсбург" з п'ятьма очками залишився на 10-му рядку.

"Баварія" у 6-му турі 29 вересня зіграє у гостях з "Вердером". "Вольфсбург" днем пізніше прийме у себе "Майнц".

"Це було не так просто, як може здатися, дивлячись на підсумковий рахунок, - наводить слова головного тренера "Баварії" Юппа Хайнкеса офіційний сайт "Баварії". - Ми виявилися кращими готові фізично і не дозволяли суперникові створювати гольові моменти. Після першого гола ми перехопили ініціативу, але ніяк не могли забити другий м'яч".

Головний тренер баварців зазначив, що успішна гра нападаючого Маріо Манджукіча визначила результат зустрічі.

"Незважаючи на наше домінування, все було вирішено лише після голу Манджукіча, - сказав тренер. - Лише за рахунку 2:0 стало ясно, що все було скінчено, оскільки в цей момент суперник визнав свою поразку".

Баварія - Вольфсбург 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 24 Швайнштайгер, 2:0 - 57 Манджукіч, 3:0 - 65 Манджукіч.

Баварія - Нойєр, Дж. Боатенг, Бадштубер, Данте, Лам, Рібері, Хаві Мартінес (Тимощук, 72), Швайнштайгер, Шачирі, Роббен (Кроос, 68), Манджукіч (Пісарро, 79).

Вольфсбург - Бенальо, Родрігес, Фагнер, Налдо (Треш, 67), Погатець, Жосуе, Кноха, Дієго, Каленберг (Вієйрінья, 67), Дост (Йенссон, 81), Оліч.

Попередження: Каленберг (35), Швайнштайгер (82).

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" виграла п'ятий матч поспіль ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути