неділя, 30 квітня 2017 11:09

"Баварія" стала чемпіоном Німеччини

"Баварія" стала чемпіоном Німеччини
Анчелотті став першим тренером, який виграв чотири різних топ-ліги Європи

"Баварія" після гостьової перемоги над "Вольфсбургом" (6:0) у матчі 31-го туру чемпіонату Німеччини достроково оформила п'ятий поспіль титул чемпіона країни. Мюнхенська команда за три тури до кінця першості набрала 73 очка. Її вже не випередить "РБ Лейпциг" (63), який іде слідом в турнірній таблиці.

Голами у складі "Баварії" у матчі з "Вольфсбургом" відзначилися Давід Алаба, Ар´єн Роббен, Томас Мюллер, Джошуа Кімміх і Роберт Левандовскі, який оформив дубль.

"Баварія" уп'яте поспіль і в рекордний 27-й раз в історії виграла бундеслігу (найближчий переслідувач - "Нюрнберг" з дев'ятьма перемогами). Наставник мюнхенської команди Карло Анчелотті вперше в своїй кар'єрі став чемпіоном Німеччини. Також він став першим тренером, який перемагав в чотирьох різних топ-лігах Європи.

"Я по-справжньому щасливий. Мені пощастило бути в такому фантастичному клубі з цими гравцями і фанатами. Останні два тижні були складними, але ми використовували їх в якості мотивації. Тепер ми можемо насолодитися моментом. Румменігге і весь клуб дуже сильно підтримують мене, це дуже важливо для тренера", - цитує Анчелотті Deutsche Welle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" програла вперше за чотири місяці

Капітан мюнхенської команди Філіп Лам повторив рекорд, вигравши чемпіонат Німеччини увосьме в кар'єрі. По вісім разів бундеслігу також вигравали три інших гравця "Баварії" Олівер Кан, Бастіан Швайнштайгер і Мехмет Шолль.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" стала чемпіоном Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути