вівторок, 30 листопада 2010 18:40

БАТЕ зіграє з "Динамо" без основного голкіпера

БАТЕ зіграє з "Динамо" без основного голкіпера

У минулий вік-енд офіційно завершився сезон 2010 року в Білорусі. Найближчий суперник "Динамо" по груповому турніру Ліги Європи УЄФА, БАТЕ з Борисова, в п'ятому чемпіонаті поспіль не має собі рівних. На цей раз підопічні Віктора Гончаренка фінішували з відривом від найближчого переслідувача, "Шахтаря" з Солігорська, у шість очок.

Правда, в останніх матчах суперникам вдалося зіпсувати настрій бормсовчанам. Спочатку в останньому турі чемпіонату, який вже не мав турнірного значення, БАТЕ на своєму полі програв "Шахтареві" з Солігорська (1:2), а потім і припинив боротьбу в розіграші Кубка Білорусі, в рамках 1 / 8 фіналу поступившись також на своєму полі "Динамо" з Бреста (0:1).

Віктор Гончаренко традиційно покладається на перевірених футболістів. В останніх п'яти офіційних поєдинках, які відбулися в листопаді, на поле в стартовому складі або на заміну виходили десять гравців: захисники Юревич, Бордачов, Шитов, півзахисники Ліхтарович, Володько, Бага, Павлов, нападники Родіонов, Скавиш, Брессан.

Всі з перерахованих вище футболістів грали в Києві в матчі 1-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА, що свідчить про стабільність складу БАТЕ. Таким чином, нескладно припустити, який склад виставить на гру наставник найсильнішої команди Білорусі.

А ось хто пропустить майбутній поєдинок з підопічними Олега Лужного, так це один з героїв гостьового поєдинку з "Динамо" - голкіпер Сергій Веремко. 28-річний воротар травмував руку, і тепер потребує операції. В останніх двох матчах місце у воротах займав його змінник, Олександр Гутор, який напевно зіграє і в четвер у Мінську.

Нагадаємо, стартовий свисток іспанського арбітра Сезара Муньєса Фернандеса про початок матчу БАТЕ - "Динамо" прозвучить у четвер, 2 грудня, о 22:05.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «БАТЕ зіграє з "Динамо" без основного голкіпера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути