Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2008 19:02

Баскетболісти збірної Росії зіграють з американською Dream Team

Головний тренер чоловічої збірної Росії з баскетболу Девід Блатт повідомив, що діючі чемпіони Європи, в рамках підготовки до Олімпіади-2008, швидше за все, зіграють з американською Dream Team.

- Жодних проблем з продовженням контракту із збірною не виникне. Не можу сказати точно, коли договір буде підписаний. Може, завтра, а може - через тиждень. Але в цілому все вже вирішено. Якщо робота виходить і всі задоволені її результатами, то навіщо розлучатися?

Завдяки генеральному менеджерові збірної Сергію Тараканову я маю максимальний об"єм інформації про членів команди і кандидатів в її склад. Регулярно дивлюся записи матчів російських клубів як в чемпіонаті країни, так і в єврокубках. До речі, користуючись випадком, хочу ще раз відзначити роль Тараканова в успіхах збірної. Її неможливо переоцінити.

Пропозиція провести товариський матч із збірною США від американців надходила. Причому як про товариський матч, так і про передсезонний турнір. Переговори вже йдуть. Американці, наскільки мені відомо, дуже зацікавлені в грі із збірною Росії і постійно підтримують контакт з Таракановим. Кращого спаринг-партнера нам просто не знайти, - заявив Блатт.

"Спорт сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Баскетболісти збірної Росії зіграють з американською Dream Team». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути