неділя, 12 травня 2013 10:36

"Барселона" у 22-ге стала чемпіоном Іспанії

"Барселона" у 22-ге стала чемпіоном Іспанії
"Барселона" стала чемпіоном у день народження Андреса Іньєсти ФОТО: sports.ru

Футбольний клуб "Барселона" у 22-ге в історії виграв чемпіонат Іспанії. Про це повідомляє офіційний сайт команди. Це стало відомо після того, як основний переслідувач каталонців - мадридський "Реал", зігравши внічию в матчі національної першості, втратив шанси наздогнати "Барселону".

Пізно увечері 11 травня "Реал" у рамках 35-го туру чемпіонату Іспанії зустрічався з "Еспаньолом". Гра, що пройшла в Барселоні, завершилася з рахунком 1:1. У складі господарів відзначився Крістіан Стуані (на 23-й хвилині), у "Реала" забив Гонсало Ігуаїн (на 58-й хвилині).

За два тури до кінця іспанської першості "Реал" набрав 81 очко, відстаючи від "Барселони" на сім очок. При цьому каталонці також мають дві гри у запасі. Найближчий матч "Барселона" проведе 12 травня, зустрівшись з мадридським "Атлетико".

Це чемпіонство стало четвертим для каталонського клубу за останні п'ять років. У сезоні-2011/12 перемогу в чемпіонаті Іспанії святкував мадридський "Реал".

Також цей трофей став єдиним для "Барселони" в поточному сезоні. За сумою двох матчів каталонці програли Суперкубок Іспанії "Реалу". Мадридці також вибили "Барселону" з національного Кубку на стадії 1/2 фіналу. У півфіналі Ліги чемпіонів "Барселона" програла мюнхенській "Баварії", повідомляє "Лента".

Еспаньол - Реал Мадрид 1:1 (1:0, 0:1)

Голи: 1:0 - 23 Стуані, 1:1 - 58 Ігуаїн.

Еспаньол - Касілья, Хаві Лопес, Колотто, Морено, Капдевіла, В. Санчес, Форлін, Стуані, Верду (Сімау, 82), Вакасо (Баена, 90), Серхіо Гарсія.

Реал Мадрид - Дієго Лопес, Варан (Алонсо, 19), Альбіоль, Карвалью, Начо, Ессьєн, Модрич, Кака (Роналду, 57), Ді Марія, Мората (Бензема, 46), Ігуаїн.

Попередження: Стуані (30), Ессьєн (42), Верду (51), Вакасо (61), Алонсо (65), Модрич (69), Карвалью (71), Альбіоль (76), Роналду (80), Форлін (80 ), Капдевіла (90).

Вилучення: В. Санчес (90).

Атлетико - Барселона

12 травня, 20.00

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" у 22-ге стала чемпіоном Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути