середа, 12 травня 2021 09:30

"Барселона" не змогла переграти "Леванте"

"Барселона" не змогла переграти "Леванте"
Ліонель Мессі майже втратив шанси на чемпіонство. Фото: Reuters

У матчі 36-го туру іспанської Примери "Леванте" приймав на своєму полі "Барселону". Зустріч проходила на стадіоні "Сьюдад де Валенсія" в Валенсії і завершилася з рахунком 3:3.

У першому таймі "Барселона" забезпечила собі комфортну перевагу. На 25-й хв. рахунок у матчі відкрив Ліонель Мессі, а на 34-й хв. перевагу синьо-гранатових подвоїв Педрі. Однак уже на початку другої половини зустрічі "Леванте" відновив статус-кво. На 57-й хв. гол забив Гонсало Мелеро, а за 2 хв. забитим м'ячем відзначився Хосе Луїс Моралес.

На 64-й хв. "Барселона" знову вийшла вперед зусиллями Усмана Дембеле, але й на цей гол гостей "Леванте" зумів відповісти. На 83-й хв. Серхіо Ліон зрівняв рахунок. Фінальний свисток арбітра зафіксував результативну нічию.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" не змогла виграти в "Атлетико"

"Барселона" в 36 матчах набрала 76 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії сезону-2020/2021. Лідером змагань є мадридський "Атлетико" (77). У трійку також входить мадридський "Реал" (75).

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" не змогла переграти "Леванте"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути