субота, 05 січня 2013 12:32

Балотеллі ледь не побився з Манчіні на тренуванні
9

Фото: ФОТО: dailymail.co.uk

Форвард "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі ледь не побився з головним тренером команди Роберто Манчіні. Про це пише англійське видання The Daily Mail.

Під час тренування, яке пройшло 3 січня, Балотеллі жорстко зіграв проти одноклубника Скотта Сінклера. Поведінка форварда не сподобалося Манчіні, який вимагав від гравця, щоб той залишив заняття.

Однак Балотеллі ніяк не відреагував на слова тренера. Манчіні повторив свою вимогу, коли форвард знову відмовився піти, тренер спробував виштовхати Балотеллі за межі поля. У відповідь форвард замахнувся на тренера і схопив його за куртку. Бійці запобігли помічники Манчіні Брайан Кідд і Массімо Баттара.

Після цього Балотеллі майже відразу залишив клубну базу. The Daily Mail відзначає, що бійка за участю гравця і тренера прискорить трансфер 22-річного Балотеллі з "Манчестер Сіті".

У поточному сезоні Балотеллі зіграв в 13 матчах чемпіонату Англії і чотирьох зустрічах в Лізі чемпіонів. В іграх форвард відзначився двома голами.

Зараз ви читаєте новину «Балотеллі ледь не побився з Манчіні на тренуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути