неділя, 13 листопада 2011 00:01

"Багато хто не вірить у збірну, але ми б'ємося і стараємося" - Тимощук

"Багато хто не вірить у збірну, але ми б'ємося і стараємося" - Тимощук

Національна збірна України зіграла з Німеччиною у бойову нічию — 3:3. Матч став першим для оновленого НСК "Олімпійський".

"Сьогодні була хороша атмосфера. Ми дуже вдячні за це нашим вболівальникам. Під час офіційних матчів їх підтримка буде ще відчутнішою. Думаю, ми не розчарували їх своєю грою" - каже журналістам після гри Анатолій Тимощук.

Збірна України вела в рахунку 3:1, але не втримала перемоги.

"Дійсно, ми засмучені, але не результатом, а нереалізованими моментами. Маючи такі шанси, ми мали реалізувати їх. При рахунку 3:1 у нас були моменти. Забий ми ще один гол і гра пройшла б спокійніше.

Ми грали у свій футбол, мали хороші зони для контратак. Головне — команда рухалася. Багато хто не вірить у нас, але ми б'ємося і стараємося. Пізніше проаналізуємо гру. З матчу можна зробити корисні висновки. Ми показали, що можемо грати на рівних з такими командам, як Німеччина.

Після матчу я говорив зі своїми партнерами по "Баварії". Сказав, що їм пощастило сьогодні. Вони погодилися зі мною. Збірна Німеччини більше володіла м'ячем, але ми свідомо віддали їм простір. Наш суперник має хороший підбір виконавців — вони технічні та швидкі."

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голепад на "Олімпійському": збірні України та Німеччини зіграли внічию

15 листопада збірна України зіграє у Львові з Австрією.

"Матчі у Львові завжди добре складаються для нас. Будемо надіятись, що там буде така ж підтримка, як і на "Олімпійському". Ми сьогодні втратили багато сил. Сподіваюсь всі хлопці встигнуть відновитися. Збірна Австрії поступається Німеччині за класом."

Поєдинок став дебютним для гравця "Ворскли" Романа Безуса.

"Це не легко — дебютувати у національній команді при повних трибунах проти Німечини. Це інший рівень, ніж чемпіонат України чи Ліга Європи. Ми всі його підтримуємо. Ніхто з дебютантів не відчуває дискомфорту у цьому плані."

Також Тимощук розповів, що помінявся футболками з партнерами по "Баварії" Маріо Гомесом та Томасом Мюллером.

Зараз ви читаєте новину «"Багато хто не вірить у збірну, але ми б'ємося і стараємося" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути