субота, 12 листопада 2011 10:53

Льову було приємно грати проти України, Блохін незадоволений результатом 3:3 з німцями

Льову було приємно грати проти України, Блохін незадоволений результатом 3:3 з німцями

Головний тренер національної збірної України з футболу Олег Блохін підкреслив, що товариська гра з командою Німеччини (3:3) є відповіддю всім тим, хто скептично оцінює рівень готовності його підопічних до домашнього чемпіонату Європи 2012 року, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"При такій грі і зіграти 3:3 ... Хтось скаже, що я зовсім знахабнів - бути незадоволеним результату 3:3 з німцями. Але це відповідь тим скептикам, які писали, що ми отримаємо від збірної Німеччини не менше шести м'ячів", - сказав він на післяматчевій прес-конференції, передає Інтерфакс-Україна.

Блохін зазначив, що при існуючих кадрових проблемах, пов'язаних з травмами багатьох гравців, у п'ятницю ввечері на полі НСК "Олімпійський" був колектив, який виглядав гідно. Він вказав на те, що збірна Німеччини змогла посилити свою гру за рахунок замін, а у нього не було таких можливостей для посилення гри через проблеми зі складом. "Я не думаю, що гравці не вірили в перемогу над Німеччиною, просто деякі підсіли, а підсилити гру було ніким", - пояснив тренер "жовто-синьої" збірної.

Наставник українців сказав, що після матчу подякував своїм гравцям за самовіддачу і чітке виконання тактичної установки на гру. При цьому він поскаржився на реалізацію гольових моментів. "З такими командами напівмоменти треба використовувати", - зазначив Блохін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не втримала перемогу над Німеччиною у першому матчі на "Олімпійському"

Зокрема, головний тренер збірної України згадав момент, який був у команди за рахунку 3:2. Він також звернув увагу на відсутність у національному футболі забивних нападників.

Блохін пообіцяв, що 15 листопада в матчі проти збірної Австрії у Львові українці будуть грати з такою ж самовіддачею, як і проти Німеччини. При цьому він підкреслив, що в австрійців дуже хороша добротна команда, і її нелегко буде обіграти.

У свою чергу головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов відзначив, що в цілому задоволений грою своєї команди. За його словами, за рахунку 3:1 на користь Україні він був упевнений, що гості зможуть виправити ситуацію, оскільки його футболісти створювали багато моментів і володіли перевагою на полі.

"Українська збірна показала себе дуже добре, була зібраною, дуже добре боролась. Ніколи не бачив команд, які так борються на полі за кожен м'яч. Мені приємно було сьогодні грати проти України. Звичайно ж, в Україні є гравці, відомі в світі, це Шевченко і Тимощук, але також дуже багато футболістів, які добре грають і представляють хороші клуби України та Європи", - підкреслив Льов.

Зараз ви читаєте новину «Льову було приємно грати проти України, Блохін незадоволений результатом 3:3 з німцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути