середа, 14 березня 2012 13:49

"Азовмаш" перемогою завершив виступ в Єдиній Лізі ВТБ

"Азовмаш" перемогою завершив виступ в Єдиній Лізі ВТБ

Заключний поєдинок Єдиної Ліги ВТБ проти чеського "Німбурка" для "Азовмаша" за великим рахунком вже нічого не вирішував. "Леви" втратили шанси на вихід у наступний раунд, а тому їм потрібно було хіба що реабілітуватися перед власними вболівальниками за невиразну гру в попередніх матчах і завершити свій виступ у Лізі ВТБ на мажорній ноті.

Стартова п'ятірка маріупольців виглядала досить звично: Рендл, Юінг, Дроздов, Ранчик і Хантер.

Перші 5 хвилин гри пройшли в рівній боротьбі. "Азовмаш" був на крок попереду, гості наздоганяли.

Уже в дебюті третього періоду "Азовмаш" знову вийшов вперед. Спершу Кріспін закинув здалеку, а потім (після точної атаки гостей) двічі вдало зіграв у нападі Ранчик. Потроху перевага господарів росла, і коли різниця в рахунку склала 7 очок, Гінзбург взяв тайм-аут.

Але хвилинна перерва тільки прискорила маріупольців. Блок-шот Зайцева, данк і точний штрафний від Дроздова і перевага "левів" досягла позначки в 10 пунктів. А за дві хвилини до кінця чверті два точних штрафних від Кріспіна встановили на табло вже "+13" для господарів.

Заключний період стартував з рахунку 62:52, і для господарів він почався не дуже вдало. Чехам вдалося скоротити своє відставання спершу до 6 очок, а трохи пізніше наблизитися до суперника ще на один пункт. Але пройшло всього півтори хвилини і "+5" завдяки гарній обороні "левів" перетворилися в усі ті ж "+10".

Остаточно все в матчі стало ясно за 40 секунд до фінальної сирени після точного штрафного Хантера і подальшого промаху "Німбурка". "Азовмашу", маючи 6 очок переваги, залишалося тільки справно реалізовувати штрафні та довести гру до перемоги, з чим маріупольці без проблем впоралися.

"Азовмаш" - "Німбурк" - 85:76 (19:15, 18:24, 23:11, 23:25).

"Азовмаш": Кріспін - 22 очка + 5 передач; Юінг 16 очок, Хантер - 16 очок + 11 підбирань + 3 перехоплення, Дроздов - 10 очок + 7 підбирань + 2 блок-шоти, Ранчик - 10 очок + 5 підбирань, Печеров - 4 очка, Кольченко - 3 очки, Зайцев - 2 очки, Сліпенчук - 1 очко.

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" перемогою завершив виступ в Єдиній Лізі ВТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути