Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2011 08:41

"Азовмаш" переміг "Черкаські мавпи" в заключному матчі першого кола Суперліги

"Азовмаш" переміг "Черкаські мавпи" в заключному матчі першого кола Суперліги

Дабл-дабл Ігоря Зайцева, який провів найкращу гру в сезоні, допоміг "Азовмашу" здобути переконливу перемогу над "Черкаськими Мавпами" з рахунком 84-65.

Найрезультативнішим гравцем першої половини матчу став якраз український центровий, котрий за її підсумками відзначився десятьма очками, допомігши маріупольській команді втримати лідерство. Господарі захопили ініціативу вже в дебюті зустрічі, але два тайм-аути від Володимира Холопова повернули баскетболістів черкаської команди до тями та дозволили наздогнати "Азовмаш". Однак у другій чверті, за рахунок насамперед влучних триочкових кидків, "леви" відновили перевагу – 43-35.

Протягом третьої чверті перевага маріупольців зросла більш ніж удвічі. Рахунок 64-46, із яким команди підійшли до заключної десятихвилинки, відверто залишав гостям небагато шансів на кінцевий успіх. Тим більше, Хасан Різвич та Ігор Зайцев і далі забезпечували "Азовмашу" домінуваннями в боротьбі під щитами, а український центровий, крім того, продовжував справно здобувати очки кидками з різної дистанції. Цікаво, що, враховуючи солідну перевагу, тренерський штаб маріупольців так і не випустив на майданчик Деніела Юінга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Литва навчила мене грати в баскетбол"

У підсумку Ігор Зайцев завершив зустріч із 19 очками, 12 підбираннями та 4 блок-шотами в активі. Хасану Різвичу до дабл-даблу не вистачило одного зібраного відскоку: 12 очок + 9 підбирань. На рахунку Олександра Кольченка 14 очок і 7 підбирань, Джозефа Кріспіна – 13 очок і 4 передачі.

Найрезультативнішим гравцем "Черкаських Мавп" став Іварс Тімерманіс, на рахунку якого 18 очок і 9 підбирань. Войдан Стояновскі відзначився 12 очками, Олександр Панченко в дебютному матчі за черкаську команду здобув 9 очок.

Відзначимо, що саме матч у Маріуполі завершив перше коло чемпіонату Суперліги.

Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" переміг "Черкаські мавпи" в заключному матчі першого кола Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути