Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 11:16

Австрійські танцівники рекламуватимуть Євро-2008 на Віденському балі (ФОТО)

31 січня у Віденській державній опері відбудеться уже традиційний бал. Ця подія разом з новорічними концертами Віденської філармонії викликає найбільший інтерес у австрійської богеми.

Щороку відвідати бал до столиці Австрії приїжджають близько 4700 глядачів з інших міст, приблизно половина з яких іноземці.

Традиція проводити такі бали бере свій початок ще з 1814-1815 років - часів Віденського Конгресу. Тоді у цьому мистецько-політичному заході брали участь танцівники та учасники опер при дворах. Перший бал під назвою Wiener Opernball відбувся у 1935 році.

З 1990-х років управляючий Ріхард Лугнер постійно запрошує до своєї ложі зірок зі світовим ім"ям, серед яких, зокрема, були Софі Лорен, Джоан Коллінз, Памела Андерсон, Кармен Електра та Періс Хілтон. У 2008 році такої честі удостоїться Діта фон Тіс.

За день до балу усі учасники активно тренували свої виступи. Цього року представники Австрійської державної опери та балету вирішили продемонструвати публіці номер на спортивну тематику. Такий вибір навряд чи можна називати випадковим. Влітку Австрія та Швейцарія прийматимуть чемпіонат Європи з футболу.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Австрійські танцівники рекламуватимуть Євро-2008 на Віденському балі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути