Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2011 01:42

"Явних придбань вже не буде" - Сьомін

"Явних придбань вже не буде" - Сьомін

Коментуючи підсумок стартового матчу чемпіонату України проти харківського "Металіста", головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін відзначив нервозність перших домашніх ігор.

"Ми помилилися в самому початку гри в простій ситуації. Пропустили гол, після чого довго відновлювалися психологічно. Моментів у першому таймі створювали небагато, але перевага наша була достатньо вагомою, - сказав Юрій Павлович.

"Після перерви від нас, напевно, відвернулася удача. Створили дуже багато хороших моментів, команда була націлена на атаку, але виграти не вдалося. Претензії своїм підопічним можу пред'явити тільки в одному: якість реалізації створюваних моментів. Не вдалася нам сьогодні реалізація, і все! А так хлопці і працювали добре, і все правильно виконували ", - додав він.

У другому таймі тренер замінив відразу декількох ключових гравців.

"Замінами ми намагалися загострити атаку. Крім того, Вукоєвич мав жовту картку, і я побоювався, що його вилучать. Та й стомився він. Що стосується Гусєва, то у нього мікротравма стегна, і ми думали його міняти ще в перерві. Але Олег прийняв рішення грати. Нарешті, по Алієву: випускаючи його замість Ярмоленка, ми дали йому позицію ближче до Шевченка, Мілевського ", - сказав Юрій Сьомін.

Новачки "Динамо" - Ідейе та Аруна - в матчі з "Металістом" не грали.

"По Ідейе поки по не прийшли документи, а Аруна в матчі з "Шахтарем" отримав мікротравму. Якби не вона, то, цілком можливо, сьогодні б ми зіграли таким самим складом, як у двобої за Суперкубок. Думаю, він буде готовий до наступної гри. Явних придбань у нас вже не буде. Тому що я вважаю, що у нас хороша команда, хороший підбір гравців", - зазначив наставник "Динамо".

Нагадаємо, матч першого туру, в якому зустрічалися київське "Динамо" та харківський "Металіст", завершився внічию 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Явних придбань вже не буде" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути