Ексклюзиви
пʼятниця, 08 липня 2011 09:20

Ідейе може дебютувати в матчі з "Металістом"

Наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін залишився задоволений вміннями новачка Брауна Ідейе, які той продемонстрував на тренуванні команди.

Динамівці, відновившись після матчу за Суперкубок, приступили до підготовки до першої гри нового чемпіонату, проти "Металіста".

У четвер вранці гравці та тренери зібралися на базі в Конча-Заспі. Після розминки футболісти розбилися на дві групи. У першій, за більш полегшеною програмою, займалися ті, хто вийшов в стартовому складі в матчі проти "Шахтаря" (за винятком Аруни, що проходить курс реабілітації), у другій - всі інші.

Під дрібний дощ близько години динамівці проводили спаринги на різного розміру полі, вправи на володіння м'ячем, удари по воротах. Окремо від інших відновлювалися після травм Бетао і Теміле. Зовсім скоро вони приступлять до роботи в загальній групі.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Ідейе взяв у "Динамо" номер Андре

Свою перше тренування будучи гравцем "Динамо" провів Браун Ідейе. Перед виходом на поле в холі бази нігерієць з інтересом розглянув виставлений трофей Суперкубка, потім обмінявся кількома словами з Юссуфом і почав зашнуровувати яскраво-помаранчеві бутси. У грі на півполя Браун відзначився наполегливістю, хорошою швидкістю, націленістю на удар.

Після закінчення заняття думкою про новачка поділився Юрій Сьомін: "Нового в діях нападника для себе не відкрив, оскільки добре вивчив його в іграх за інші клуби. Від сьогодні він тренується в загальній групі, а в офіційному матчі з'явиться, коли клуб заявить його для участі чемпіонаті", - обіцяє він.

Не виключено, що ідей дебютує вже в неділю, в матчі проти "Металіста."

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: "На Ідейе зупинятися не плануємо" - Суркіс

Раніше повідомлялося, що Брауна Ідейе вже взяв собі номер в "Динамо".

У той же час, президент французького "Сошо" стверджує, що не продавав ідей у "Динамо".

Президент же київського "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що президент "Сошо" роздуває скандал на порожньому місці.

Зараз ви читаєте новину «Ідейе може дебютувати в матчі з "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути