Ексклюзиви
субота, 31 січня 2009 12:23

Australian Open. Серена Уїльямс виграла турнір

Australian Open. Серена Уїльямс виграла турнір

Російська тенісистка Дінара Сафіна не змогла гідно зіграти проти американки Серени Уїльямс у фіналі турніру Australian Open. Росіянці вдалося виграти всього три гейми, у результаті Серена Уїльямс стала чотириразовою переможницею Відкритого чемпіонату Австралії, повідомляє AFP. За день до цього американка разом із сестрою Вінус Уїльямс стала переможницею Australian Open у жіночому парному розряді.

Зустріч Сафіної та Уїльямс тривала усього 59 хвилин. Перший сет Сафіна програла "всуху" з рахунком 0:6, у другому росіянка поступилася з рахунком 3:6. Не дивлячись на поразку від Уїльямс, програш на Australian Open дозволить росіянці поліпшити положення в рейтинзі WTA, - з наступного тижня Дінара Сафіна займе у ньому друге місце. Серена Уїльямс завдяки перемозі над Дінарою стане першою ракеткою світу.

Виступ на Australian Open став другим у кар"єрі Сафіної, коли їй вдалося дістатися фіналу турніру Великого Шолома. У 2008 році їй вдалося пробитися до фіналу "Роллан Гаррос", проте в підсумковому матчі росіянка програла сербській тенісистці Ане Івановіч.


Australian Open

Мельбурн, Австралія / 19 січня – 1 лютого 2009

Турнір серії "Великого шолома" / Призовий фонд – 23 140 000 австралійських доларів

Відкриті корти, хард / Одиночний розряд

Фінал

Серена Уїльямс (США, 2) – Дінара Сафіна (Росія, 3) - 6:0, 6:3

"Gazeta.ua" підрахувала, що вигравши одиночний фінал Australian Open загальна сума виграних Уїльямс призових збільшиться ще на 1,3 мільйона доларів.

sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Australian Open. Серена Уїльямс виграла турнір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути