неділя, 03 лютого 2019 16:54

Ястремська виграла турнір WTA

Ястремська виграла турнір WTA
Даяна Ястремська здобула другий трофей WTA у своїй кар'єрі

Молода українська тенісистка Даяна Ястремська у важкому матчі обіграла австралійку Айлу Томлянович. Матч тривав 2 години 24 хвилини і закінчився з рахунком 6:2, 2:6, 7:6 (3) на користь української тенісистки.

За час, проведений на корті, Даяна виконала 4 подачі навиліт, при цьому допустила 13 подвійних помилок і взяла 7 геймів на прийомі. Однак ці самі помилки не завадили Ястремський здобути перемогу. Томлянович ж не зробила жодного ейси, 6 разів помилилася при введенні м'яча в гру і реалізувала 7 брейк-поінтів з 14-ти.

Українка впевнено та без шансів для суперниці виграла перший сет(6:2). Але так само без шансів з аналогічним рахунком програла другий сет. Третій сет також складався не найкращим чином. Ястремьска двічі програла свою подачу, і рахунок став 2:5 на користь австралійки. Суперниця була на відстані одного гейму від перемозі в турнірі.

Але Даяна взяла медичну паузу, і чи то справді вона потребувала допомоги чи просто їй потрібно було відпочити ти придумати екстренний план порятнку матчу. Але факт щалишаєтсья фактом, після медичної паузи виграла 4 гейми поспіль, та перевала гру в тай-брейк, і в ньому вже не залишила шансів суперниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джокович усьоме виграв чемпіонат Австралії з тенісу

Третя ракетка України Даяна Ястремська вийшла в фінал WTA турніру в Хуахіні. Українка обіграла 98 ракетку світового рейтингу полячку Магду Лінетт - 6:4, 6:3.

Зараз ви читаєте новину «Ястремська виграла турнір WTA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути