Ексклюзиви
понеділок, 19 січня 2009 14:13

Аршавіна змусили полетіти на збір в ОАЕ

Форвард "Зеніта" Андрій Аршавін полетів зі своєю командою на тренувальний збір в Об"єднані Арабські Емірати, повідомляє офіційний сайт клубу. 13 січня видання "Радянський Спорт" опублікувало інтерв"ю з Аршавіним, в якому футболіст загрожував пропустити цей збір, якщо його не продадуть в один з європейських клубів.

В даний час "Зеніт" веде переговори про продаж гравця в лондонський "Арсенал". За інформацією ряду англійських ЗМІ, у вівторок, 20 січня, до Санкт-Петербурга повинні прилетіти представники "Арсеналу", які зустрінуться з керівництвом "Зеніта".

Пітерський клуб відхилив першу пропозицію "Арсенала" продати Аршавіна за десять мільйонів фунтів стерлінгів (11,1 мільйона євро). Тепер англійські газети пишуть, що лондонці мають намір запропонувати "Зеніту" від 12 до 17 мільйонів фунтів (13,35 - 18,9 мільйона євро). За інформацією DailyMirror, перехід Аршавіна в "Арсенал" може відбутися вже на цьому тижні.

У складі "Зеніту" на збір в ОАЕ полетіли також півзахисник Анатолій Тимощук і нападаючий Павло Погребняк. Про інтерес до цих футболістів з боку європейських клубів також неодноразово писали російські і зарубіжні ЗМІ.

Як відзначає інтернет-видання "Фонтанка.Ру", аргентинець Алехандро Домінгес і турок Фатіх Текке затрималися у себе на батьківщині і приєднаються до "Зеніту" вже в ОАЕ. Голландець Фернандо Ріксен залишився тренуватися з молодіжним складом.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Аршавіна змусили полетіти на збір в ОАЕ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути