пʼятниця, 30 січня 2009 12:41

Аршавін викупить сам себе у "Зеніту" за € 2,5 млн

Аршавін викупить сам себе у "Зеніту" за € 2,5 млн
Нападник "Зеніту" Андрій Аршавін заради переходу до англійського "Арсенала" готовий заплатити 2,5 мільйона євро "Зеніту" за дострокове розірвання свого багаторічного контракту з клубом із Санкт-Петербурга, повідомляє "Сегодня".

За інформацією видання, отриманою з оточення футболіста, "Аршавін готовий до компромісу з пітерським клубом - форвард, мабуть, поверне 2,5 мільйона євро премії за підпис довгострокового контракту, як того хотів "Зенит". Раніше "Арсенал" пропонував "Зеніту" за форварда 12 млн. євро, а керівництво петербурзького клубу було готовий відпустити гравця за 15 млн. євро. Проте "Зеніт" був готовий на компроміс, якщо Аршавін поверне клубу 2,5 млн. євро - половину бонусної суми, раніше отриманої футболістом за підписання довгострокового, чотирирічного контракту, термін дії якого завершується в кінці 2010 року.

Трансферне вікно в Європі, протягом якого можливе здійснення переходів гравців з одного клубу до іншого, закривається 2 лютого. У випадку, якщо Аршавін до вказаної дати не домовиться із "Зенітом", нападник зможе відправитися до якогось європейський клубу тільки влітку цього року.

Зараз ви читаєте новину «Аршавін викупить сам себе у "Зеніту" за € 2,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути