субота, 06 жовтня 2012 20:05

"Арсенал" переміг "Говерлу", Паньків відбив пенальті

"Арсенал" переміг "Говерлу", Паньків відбив пенальті
Косирін не зміг переграти Паньківа з 11-метрової позначки ФОТО: sports.te.ua

На стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського в Києві відбувся матч 11-го туру прем'єр-ліги. Столичний "Арсенал" завдав поразки "Говерлі" з рахунком 2:0.

Господарі вийшли вперед під завісу першого тайму - Володимир Гоменюк успішно діяв на добиванні. У середині другого тайму "каноніри" подвоїли перевагу. Бордіян помилився в обороні, подарував м'яч Гоменюку, а той віддав пас на Олександра Ковпака, який і вразив ворота команди з Ужгорода.

За десять хвилин до закінчення матчу блискуче проявив себе голкіпер "Арсеналу" Паньків, відбивши пенальті у виконанні Олександра Косиріна.

"Ми гідно виглядали на тлі суперників, які декларують завдання виходу в єврокубки. Команда з Києва створила не так багато гольових моментів. Ми, в свою чергу, свої можливості не реалізували, Косирін не забив пенальті ... могли б загострити гру наприкінці матчу, але це був не наш день.

Ми добре вивчили суперника, перекрили всі зони, ну а до другого пропущеного м'яча призвела людська помилка гравця, що поробиш. На жаль, втратили очки там, де розраховували їх взяти. У футбольних компонентах ми мало в чому поступалися "Арсеналу", - повідомив після гри головний тренер "Говерли" Олександр Севідов в ефірі телеканалу "2+2".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

Арсенал К (Київ) - Говерла (Ужгород) - 2:0

Голи: Гоменюк, 45 +1 (1:0); Ковпак, 68 (2:0).

Арсенал К: Паньків, Симоненко, Польовий, Матуку, Леандро, Старгородський (Валяєв, 80), Флореску, Кобахідзе (Ковпак, 63), Гоменюк, Адійя (Міколюнас, 64), Шацьких.

Говерла: Бабенко, Малішич, Бордіян, Єлісєєв, Балафас, Макаренко, Райчевіч, Едігарян, Трухін, Одонкор (Косирін, 70), Тодоров (Ле Таллек, 52).

Незабиті пенальті: Косирін, 79.

Попередження: Міколюнас, 89; Матуку, 90+3 - Косирін, 90+3.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" переміг "Говерлу", Паньків відбив пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути