Ексклюзиви
субота, 13 серпня 2011 13:53

"Арсенал" не веде переговорів з "Шахтарем" про трансфер Жадсона" - Венгер

"Арсенал" не веде переговорів з "Шахтарем" про трансфер Жадсона" - Венгер

Наставник лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер спростував чутки, що "каноніри" ведуть переговори з донецьким "Шахтарем" щодо переходу бразильського півзахисника Жадсона.

"Нічого подібного. Ми не ведемо переговорів з "Шахтарем" про трансфер Жадсона", - цитує французького фахівця Sky Sports.

Раніше повідомлялося, що "Арсенал" зацікавлений у придбанні плеймейкера "гірників", а трансфер Жадсона оцінюється в ? 10 млн.

Тим часом, Арсен Венгер розповів наближеним до себе людям, що новий сезон стане останнім для нього у якості головного тренера "Арсеналу". Француз, який тільки минулого літа підписав новий контракт, визнав, що його перебування в клубі підходить у кінця.

Венгер незадоволений тим, що його влада в клубі зменшилася з приходом нового власника Стена Кронке, а також засмучений критикою з боку фанатів, незадоволених тим, що клуб вже шість років не може нічого виграти.

Видання повідомляє, що у Венгера відбулася зустріч з представниками "Манчестер Сіті", але інформації, чи обговорювали сторони можливе призначення 61-річного фахівця на посаду головного тренера "городян" замість Роберто Манчіні, немає.

Також відомо, що у Венгера відбулися неофіційні переговори з "ПСЖ", який нещодавно знайшов багатих власників з Катару. Стверджується, що у Венгера склалися прекрасні стосунки з новим керівництвом паризького клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" не веде переговорів з "Шахтарем" про трансфер Жадсона" - Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути