Ексклюзиви
неділя, 17 березня 2013 16:11

"Арсенал" на виїзді в меншості програв "Іллічівцю"

"Арсенал" на виїзді в меншості програв "Іллічівцю"
Окріашвілі відзначився дублем у ворота "Арсеналу". Фото: 4-4-2.com.ua

У неділю, 17 березня в рамках 21-го туру української Прем'єр-ліги маріупольський "Іллічівець" на своєму полі обіграв столичний "Арсенал".

У першому таймі атакуючою ініціативою володіли переважно господарі поля - молодий кіпер "Арсеналу" Сарнавський впевнено діяв у рамці воріт, не дозволяючи маріупольцям відзначитися. Однак у другому таймі воротар гостей підвів свою команду, не за правилами у власному штрафному зігравши проти Руслана Фоміна. Підсумок - пенальті і червона картка для гравця "Арсеналу". Суворий вирок арбітра реалізував Торніке Окріашвілі, який незабаром стане центральною фігурою матчу.

Після пропущеного м'яча гравці "Арсеналу" стали активніше грати в атаці, що принесло свої плоди - Аржанов результативно замкнув флангову передачу і зрівняв рахунок. Однак незабаром Окріашвілі, скориставшись грубою помилкою Романчука, знову вивів свою команду вперед.

2:1 - "Іллічівець" бере гору над "Арсеналом" і виходить на 6-те місце, випереджаючи найближчих переслідувачів - "Таврію" і донецький "Металург" на 2 пункти в боротьбі за зону єврокубків.

Іллічівець (Маріуполь) 2:1 Арсенал (Київ)

Гол: Окріашвілі (62, пен., 79) - Аржанов (74)

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" на виїзді в меншості програв "Іллічівцю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути