неділя, 10 березня 2013 22:49

Жажа приніс перемогу "Металісту" над "Арсеналом"

Жажа приніс перемогу "Металісту" над "Арсеналом"
Жажа забив уперше після повернення у "Металіст" ФОТО: footboom.com

Харківський "Металіст" здобув перемогу над київським "Арсеналом" у матчі 20-го туру української прем'єр-ліги. Гра завершилася з рахунком 1:2.

У складі "канонірів" відзначився Ярослав Мартинюк, а у харків'ян голи на свій рахунок записали Хосе Ернесто Соса та Джексон Коельо. Таким чином, "Металіст" набрав 42 очки і відвоював третє місце в таблиці у київського "Динамо".

Що стосується "Арсеналу", то "каноніри" зазнали четвертої поразки поспіль і опинилися на 12-й позиції. Переможна серія "Металіста" налічує вже шість матчів.

"Хвилин 20 нічого не виходило. У наших лідерів не пішла гра, втрачали м'ячі. Як наслідок, дали шанс "Арсеналу". У футболі не буває так, що одна команда контролює м'яч. Дійсно, не можу бути задоволений, не все виходить. Біда всіх команд - майже всі не показують гру, яку повинні показувати.

Шуст? Багато ударів, але гол йому забили красивий. Краснопьоров зіграв непогано. Жажа перший тайм непогано, але я так вважаю не через гол, а через те, що він був лідером", - сказав головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич в ефірі каналу "2+2".

Арсенал К (Київ) - Металіст (Харків) - 1:2

Голи: Соса, 2 (0:1); Мартинюк, 7 (1:1); Жажа Коельо, 12 (1:2).

Арсенал К - Рева, Одібе, Рафаель, Сидоренко, Богданов, Ткачук (Бушман, 83), Мартинюк (Бровко, 62), Аржанов, Старенький, Гоменюк, Адійя.

Металіст - Шуст, Вільягра, Папа, Березовчук (Шелаєв, 88), Фініньо, Марлос (Себа Бланко, 63), Клейтон, Краснопьоров, Соса, Жажа (Едмар, 75), Девіч.

Попередження: Сидоренко (40), Одібе (65), Клейтон (80), Бровко (84), Богданов (88)

Зараз ви читаєте новину «Жажа приніс перемогу "Металісту" над "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути