Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 09:52

Ярославський "Шинник" вкотре залишається без тренера

Головний тренер ярославського "Шинника" Сергій Павлов подає у відставку, передає агентство РІА "Новости". Про це він повідомив у неділю на прес-конференції після матчу 24-го туру чемпіонату Росії з футболу ФК "Москва" - "Шинник", в якому ярославський клуб програв 1:2.

Виступаючи перед журналістами, Павлов заявив, що причиною його відходу стало суддівство. "Неможливо працювати при такому суддівстві, вже другу гру поспіль коїться щось неймовірне, мені соромно перед хлопцями та вболівальниками", - цитує тренера агентство.

Нагадаємо, в матчі з ФК "Москва", що проходив на полі московського клубу, за рахунку 1:0 на користь господарів арбітр зустрічі Владислав Безбородов скасував гол, забитий "Шинником" з положення "поза грою". Через 10 хвилин після цього "Москва" подвоїла перевагу, а єдиний гол "Шиннику" вдалося забити лише наприкінці гри.

У попередньому турі суддя відмінив два голи "Шинника" у ворота "Спартака", внаслідок чого ярославський клуб також поступився 1:2. "Нам вже який матч просто не дають грати", - заявив Павлов на прес-конференції.

Відзначимо, що "Шинник" вже другий раз цього сезону залишився без тренера. 30 квітня з тренерського поста клубу був звільнений Сергій Юран.

Після 24 турів чемпіонату Росії "Шинник" має в своєму активі 15 очок і займає останнє місце в турнірній таблиці.

"Лента.ру"

Зараз ви читаєте новину «Ярославський "Шинник" вкотре залишається без тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути