Ексклюзиви
середа, 07 квітня 2010 12:42

Ярославський попросив Суркіса укласти контракт з Маркевичем

Ярославський попросив Суркіса укласти контракт з Маркевичем

Наводимо вашій увазі офіційне звернення президента харківського Металіста Олександра Ярославського до президента Федерації футболу України Григорію Суркісу.

"Шановний Григорію Михайловичу!

До перших товариських матчів національної збірної України, які пройдуть в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, залишилося трохи більше місяця. За ідеєю, до цього моменту часу головна команда країни повинна перебувати в повній бойовій готовності - і організаційно, і фінансово.

Проте сьогодні спостерігається зовсім протилежна ситуація. З одного боку, у розвиток інфраструктури, необхідної для проведення Євро-2012, вкладаються колосальні гроші ($ 15 млрд., заплановані до цільового Державну програму). А, з іншого боку, у національної збірної, яка буде захищати честь країни, взагалі відсутній прозорий і зрозумілий бюджет, до цих пір офіційно не сформовано тренерський штаб, не підписаний контракт з головним тренером.

Якщо ми хочемо, щоб збірна України виконала поставлене перед нею завдання і в 2012 році виграла Чемпіонат Європи, фінансувати її потрібно відповідно. Тому особисто я готовий взяти на себе частину витрат по фінансуванню підготовки збірної. Не сумніваюся, що свою частку у спільну справу внесуть і мої колеги, власники інших клубів. Але тільки в тому випадку, якщо ФФУ забезпечить прозорий та підконтрольний процес витрачання цих коштів.

Сподіваюся, що моя позиція буде зустрінута з розумінням.

Національна збірна - загальний продукт українського футболу, і всі повинні знати, в якому він стані.

З найкращими побажаннями,

Олександр Ярославський "

За матеріалами ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «Ярославський попросив Суркіса укласти контракт з Маркевичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути