середа, 14 грудня 2011 17:37

Аргентинський півзахисник "Динамо" хоче повернутися на батьківщину

Аргентинський півзахисник "Динамо" хоче повернутися на батьківщину

Аргентинський півзахисник київського "Динамо" Факундо Бертольо бажає продовжити кар'єру на батьківщині, повідомляють аргентинські ЗМІ.

Футболіст, який провів за "Динамо" всього чотири гри з моменту переходу, скоро повинен буде прилетіти в Аргентину на період відпусток, а зараз вже веде переговори з клубом "Колон", в якому віце-чемпіони України його придбали за 3,6 млн євро.

Тренер "Колона" зазначив, що буде радий зустрітися з Бертольо і обговорити можливість його повернення до рідного клубу. Аргентинські ЗМІ також повідомляють, що повернення півзахисника на даний момент є головним пріоритетом "Колона".

Раніше футболіста намагалася взяти в оренду ще одна аргентинська команда - "Індепендьетнте" - однак отримала відмову від керівництва "Динамо".

Привезений Газаєвим 19-річний півзахисник "Колона" і збірної Аргентини, проявити себе належним чином не зумів через безглуздий збіг обставин. Не встигнувши заграти, Бертольо отримав травму, а відновившись, з'ясував, що перша операція була зроблена невдало і йому знову потрібно лягати "під ніж".

Тільки недавно футболіст почав відновлювати колишню форму, повернувшись в розташування "Динамо" і граючи в двосторонніх іграх. Головний тренер киян Юрій Сьомін залишається задоволеним працьовитістю 21-річного аргентинця, проте відзначає, що на поле той вийде тільки коли буде виглядати сильнішим за Ярмоленка.

Нагадаємо, контракт Бертольо з "Динамо" закінчується лише в 2014-му році.

Зараз ви читаєте новину «Аргентинський півзахисник "Динамо" хоче повернутися на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути