четвер, 05 червня 2008 12:36

Аргентинські лідери ФК "Москва" залишать клуб через Блохіна

Три аргентинці - Ектор Бракамонте, Пабло Баррієнтос і Максі Лопес - найближчим часом можуть залишити "Москву", повідомляє "Газета.Ru".

У південноамериканських гравців із самого початку не вистачало повного взаєморозуміння з новим наставником команди Олегом Блохіним, а сидіти на лавці таким кваліфікованим гравцям не має сенсу.

- Якщо говорити грубо, то у тренера й цих гравців просто не співпали менталітети, - говорить один із співробітників клубу. - Вони звикли до зовсім іншої моделі взаємодії "тренер - футболіст", відмінної від тієї, що відбувається на тренуваннях з Блохіним. Швидше за все, аргентинці залишать клуб, хоча буде дуже непросто працевлаштувати гравців, що практично не мали ігрової практики в першій половині чемпіонату.

Бракамонте прийшов до "Москви" п"ять років тому з "Боки Хуніорс", і забив за цей час в російському чемпіонаті 30 м"ячів. Лопес минулого року приїхав за 2 мільйони євро з "Барселони" і показав непогану результативність - 6 голів в 10 матчах. Лівий хав Баррієнтос з "Сан-Лоренцо" провів в команді два роки, ставши одним з лідером команди.

ФК "Москва" після 11 турів прем"єр-ліги перебуває на 12-му місці в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Аргентинські лідери ФК "Москва" залишать клуб через Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути