пʼятниця, 27 квітня 2012 17:43

"Арену Львів" віддали на "розтерзання" школярам

"Арену Львів" віддали на "розтерзання" школярам

Футбольний клуб "Львів" відмовився від проведення матчу Першої ліги проти запорізького Металурга на Арені Львів, повідомили у Львівській міській раді.

Тепер напередодні Євро-2012 львівський стадіон протестують школярі. Арена Львів прийме 1/16 фіналу Національного Кубка шкільного футболу Євро-2012. Матч можна буде відвідати з квитками, купленими на матч ФК Львів - Металург (З).

Відзначимо, що раніше планувалося, що на одному зі стадіонів Євро-2012 Арені Львів до початку турніру пройдуть матчі Першої ліги України з футболу.

Раніше повідомлялося, що львівські "Карпати" прийняли рішення провести решту домашніх матчів сезону на стадіоні Україна, а не на Арені Львів.

Нагадаємо, що "Карпати" раніше орендували на десять років Арену Львів, однак вкрай невдало виступали на новому стадіоні. Зараз львівський клуб ділить 14-16 місця в турнірній таблиці чемпіонату України, маючи в своєму активі 20 очок після 28 турів.

Зараз ви читаєте новину «"Арену Львів" віддали на "розтерзання" школярам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути