вівторок, 09 квітня 2013 10:01

"Арбітри припускаються грубих помилок лише на користь "Динамо"- Маркевич

"Арбітри припускаються грубих помилок лише на користь "Динамо"- Маркевич
Маркевич вважає, що судді допомагають "Динамо". Фото: metalist.ua

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич розкритикував українських арбітрів і заявив, що вони регулярно припускаються грубих помилок на користь київського "Динамо", повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на kharkov-sport.com.

"Ви знаєте, я волів би не коментувати ситуацію навколо суддівства, але рішення арбітрів в матчах за участю претендентів на друге місце просто змушують це робити. У двох поспіль матчах "Металіст" страждає від суддівських помилок, у той час як в матчах нашого конкурента, "Динамо", арбітри припускаються грубих помилок лише на користь киян. Я не знаю, як можна не побачити гру рукою Гітченка на останній хвилині в нашому матчі проти "Кривбасу", точно так само мені складно уявити як можна не зафіксувати очевидний офсайд у Ярмоленка в матчі "Волинь" - "Динамо". Але ж спрацювали б арбітри за правилами, ми швидше за все відвезли б з Кривого Рогу повноцінні три очки, в той же час не факт, що київський клуб виграв би гру в Луцьку. Не треба бути математиком, щоб порахувати наскільки б по-іншому виглядала зараз турнірна таблиця, станься хоча б щось одне", - сказав Маркевич.

Тренер також зазначив, що окрім моментів з незабитими голами арбітри по-різному трактують ситуації з грубими порушеннями.

"У нас в минулому турі на рівному місці, керуючись незрозуміло чим, але точно не правилами, вилучають капітана команди Хосе Сосу. Вся країна бачила, що в тому моменті не те що жовтої картки, - порушення-то не було. Водночас за найгрубішу гру Ярмоленко проти Степаненка арбітр замість прямого вилучення і наступних 3-5 матчів дискваліфікації пред'являє лише жовту картку. Тепер виходить, що ми незаслужено позбавляємося одного зі своїх лідерів на найближчу гру, а Ярмоленко пропустить лише один матч через перебір жовтих карток. Хоча , не зроби арбітри цих грубих помилок - все було б інакше", - додав він.

Нагадаємо, "Металіст" посідає друге місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги, випереджаючи "Динамо" на два очки.

Зараз ви читаєте новину «"Арбітри припускаються грубих помилок лише на користь "Динамо"- Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути