середа, 26 жовтня 2011 15:43

"У поганому суддівстві винен Колліна" - Срна

"У поганому суддівстві винен Колліна" - Срна

Капітан "гірників" Даріо Срна поділився очікуваннями від майбутньої гри проти київського "Динамо" в 1/8-й фіналу Кубка України:

"Настрій бойовий, готуємося до "Динамо". Кияни зараз виглядають добре, набагато краще, ніж у минулому сезоні, тому нас чекає дуже цікава гра. У "Динамо" зараз дуже хороший період. У нас немає паніки, немає кризи. Просто показали два поганих результати.

З "Зенітом" грали погано, з "Металістом" - краще. Особливо останні 35 хвилин. Якщо команда буде зібраною, покаже характер, то вболівальникам не потрібно буде переживати за наш результат."

Також захисник "Шахтаря" висловив свою думку про суддівство в чемпіонаті України:

"Суддя дуже багато помилок припустився в останній грі, особливо по відношенню до мене. Вважаю, що в цьому винна людина, яку я дуже поважаю і як особистість, і як колишнього суддю. Це П'єрлуїджі Колліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Шахтар" у Кубку України розсудить Абдула

Коли він тут з'явився, то сказав, що багато симуляцій і з цим потрібно розібратися. Я згоден отримувати жовті картки, коли симулюю. Але в останніх двох іграх поспіль я отримав дві жовті в моментах, коли не було симуляцій. Тому я вважаю, що Колліна повинен змінити свою думку, виправити ситуацію, поговорити з суддями. Нехай подивиться записи, судді зараз роблять дуже багато помилок.

У першому таймі проти мене дуже грубо зіграв Тайсон, на 62-й хвилині суддя повинен був давати пенальті, гра після цього пішла б по-іншому. Звертаю на суддівство увагу, тому що це теж важливий фактор у грі."

Нагадаємо, сьогодні відбудуться матчі 1 / 8 фіналу Кубка України. У центральному з них київське "Динамо" прийме на своєму полі донецький "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «"У поганому суддівстві винен Колліна" - Срна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути