Ексклюзиви
субота, 06 вересня 2008 22:40

Арбітр подарував збірній України перемогу над білорусами

Арбітр подарував збірній України перемогу над білорусами
Закінчився відбірковий матч Чемпіонату світу-2010 між збірними України та Білорусії. Україна перемогла своїх опонентів з рахунком 1:0. Гра проходила у Львові на стадіоні "Україна". Першими могли забити білоруси, але підвела реалізація ігрового моменту.

У відповідь на 17 та 20-й хвилині матчу гол міг забити Калініченко. У першому епізоді забити у ворота суперника йому не вдалося через поганий прийом м"яча, а в другому епізоді після помилки гравців Білорусії йому не вистачило фарту.

Українці протягом всього матчу грали мляво та зовсім нічого не могли протиставити білорусам.
На 87 хвилині гарний шанс забити зі штрафного не реалізував Андрій Шевченко. Виною всьому став білоруський гравець, що виставив лікоть, яким і відбив м"яч. Гру рукою суддя не помітив і пенальті не поставив. Але незабаром суддя "вибачився" перед українською збірною, поставивши спірний пенальті, який не кожний суддя б призначив. Послизнувся і впав у своїй штрафній зоні гравець білоруської збірної Андрій Чухлін. Він не встиг прибрати руку, в неї випадково і потрапив м"яч. Арбітр вирішив ставити пенальті. На 94 хвилині пенальті реалізував Андрій Шевченко.

Шева вийшов на заміну замість Мілєвського та відіграв на полі сімнадцять хвилин. Наступний матч збірна України проведе на виїзді з Казахстаном в Алма-Аті в середу 10 вересня.

Склади команд:
Україна:
12. Пятов, 4. Тимощук, 5. Ярмаш, 6. Русол, 9. Калініченко, 10. Воронін, 13. Шевчук, 15. Мілевський, 16. Кравченко, 17. Михалик, 16. Назаренко.
Запас: 1. Шовковський, 2. Мандзюк, 3. Кучер, 7. Шевченко, 8. Алієв, 11. Селезньов, 14. Левченко.

Білорусь:
12. Жевнов, 2. Кульчій, 3. Філіпєнка, 4. Амельянчук, 6. Коритько, 7. Булига, 8. Страханович, 10. А.Глєб, 13. Кутузов, 14. Путило, 18. Вєрховцов.
Запас: 1. Веремко, 5. Чухлей, 9. В.Глєб, 11. Корнілєнко, 15. Павлов, 16.Ситко, 17. Кашевскій.




Зараз ви читаєте новину «Арбітр подарував збірній України перемогу над білорусами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути