Ексклюзиви
понеділок, 01 грудня 2008 15:27

Араби готові платити Блохіну $7 мільйонів на рік

Араби готові платити Блохіну $7 мільйонів на рік

Як стало відомо виданню "Жизнь как она есть", звільнений днями з "Москви" український тренер Олег Блохін може найближчим часом очолити один з провідних клубів Саудівської Аравії. Мова йде про дворазового чемпіона країни "Аль-Ахлі". Агент тренера Шандор Варга вже обговорює з представниками аравійського клубу умови контракту.

- Пропозиція з Саудівської Аравії у Блохіна була ще до того, як він опинився в "Москві", - розповів нам Варга. - У фінансовому плані воно було вигіднішою, ніж пропозиція керівництва московського клубу.

- Річ у тому, що Олег справив сильне враження на власників клубів з Саудівської Аравії на останньому чемпіонаті світу в Німеччині, де збірна України під керівництвом Блохіна розгромила на груповому етапі команду цієї арабської країни з рахунком 4:0. Але Блохін прийняв пропозицію тодішнього гендиректора "Москви" Юрія Білоуса. Не дивлячись на це, інтерес до Олега у арабів залишився і до цього дня. Тепер це - один з головних варіантів його подальшого працевлаштування, - розповів агент.

Власники саудівського клубу готові платити 56-річному українському фахівцеві нечувану за теперішніх часів зарплату - сім мільйонів доларів на рік.

Зараз ви читаєте новину «Араби готові платити Блохіну $7 мільйонів на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути