четвер, 29 вересня 2011 10:56

"Анжі" офіційно розлучився з Гаджиєвим

"Анжі" офіційно розлучився з Гаджиєвим

Махачкалінський футбольний клуб "Анжі" у заяві на своєму офіційному сайті підтвердив інформацію про відставку головного тренера команди Гаджи Гаджиєва. До найближчих матчів команду готуватимуть Андрій Гордєєв, який призначений виконуючим обов'язки головного тренера, а також граючий тренер - бразильський захисник Роберто Карлос.

Хто може стати наставником "Анжі" на постійній основі, в заяві не уточнюється. Раніше ЗМІ писали, що претендентом на пост тренера Махачкалінського клубу є колишній наставник лондонського "Челсі" Аврам Грант, який в 2011 році неодноразово відвідував матчі "Анжі".

Гаджиєва клуб висловив подяку. У заяві також говориться, що досвід і знання Гаджиєва повинні послужити розвитку "Анжі", але не пояснюється, чи продовжить колишній головний тренер роботу в клубі на іншій посаді.

Повідомлення про відставку 65-річного Гаджиєва з'явилися в російських спортивних ЗМІ 28 вересня. За інформацією видання "Советский спорт", разом з наставником команду залишать тренер воротарів Магомед Аташе, а також лікар команди. Аташе, однак, як і раніше значиться членом тренерського штабу на сайті "Анжі". Про звільнення будь-кого з лікарів також не повідомляється.

"Анжі", в активі якого 41 очко після 25 матчів, займає сьоме місце в чемпіонаті Росії. В останніх двох матчах першості країни махачкалінци набрали лише одне очко, а в 1/8 фіналу Кубка Росії програли московському "Динамо".

26 вересня під час гри з "Тереком" (2:2) вболівальники "Анжі" вимагали відставки Гаджиєва, після чого генеральний директор клубу Герман Чистяков звинуватив фанатів у зраді і підкреслив, що змінювати тренера під тиском уболівальників "Анжі" не буде.

Гаджієв, який вже працював тренером "Анжі" з 1999 по 2001 роки, а також в 2003 році, втретє очолив команду в 2010 році після відставки Омарі Тетрадзе. Що стосується 36-річного Гордєєва, то він працював помічником Гаджиєва з травня 2011 року після того, як залишив пост головного тренера донецького "Металурга".

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" офіційно розлучився з Гаджиєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути