пʼятниця, 16 жовтня 2009 10:39

Анрі не зіграє з "Рубіном"

Анрі не зіграє з "Рубіном"

Форвард іспанської "Барселони" Тьєррі Анрі пропустить через травму матч з казанським "Рубіном" в третьому турі Ліги чемпіонів. Ця зустріч відбудеться 20 жовтня в Барселоні. Анрі отримав травму литкового м"яза 14 жовтня під час матчу збірної Франції з Австрією у відбірному турнірі чемпіонату світу 2010 року.

У першому таймі Анрі забив у ворота австрійців гол з пенальті, а на початку другої половини зустрічі залишив поле через травму. Гра завершилася перемогою збірної Франції з рахунком 3:1.

Проведене після матчу медичне обстеження показало, що пошкодження Анрі не дуже серйозне, проте форвардові доведеться пропустити приблизно десять днів.

Таким чином, Анрі не зіграє з "Рубіном", а також пропустить два матчі чемпіонату Іспанії - з "Валенсією" 17 жовтня і з "Сарагосою" 25 жовтня.

У першості Іспанії сезону-2009/10 Анрі провів три матчі і не забив жодного гола. У сезоні-2008/09 француз став одним з найкращих бомбардирів каталонського клубу, забивши 19 м"ячів у чемпіонаті країни.

За матеріалами Sky Sports, Лента

Зараз ви читаєте новину «Анрі не зіграє з "Рубіном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути