вівторок, 01 липня 2008 08:51

Янковіч поскаржилася на організаторів Вімблдону

Після поразки від Тамарін Танасугарн у четвертому колі Вімблдону (3:6, 2:6) Єлена Янковіч, "посіяна" під другим номером, похвалила суперницю і призналася, що зіграти в повну силу їй не дозволили проблеми зі здоров"ям. Увесь матч 23-річна тенісистка провела з пластирем на коліні. Мабуть, дало про себе знати пошкодження, отримане Янковіч в попередньому матчі проти Каролін Возняцкі.

- Потрібно віддати належне суперниці, вона діяла досить солідно і майже не помилялася, - сказала сербка. - Мені сьогодні було дуже важко, особливо враховуючи те, що я не могла грати в повну силу. Я не зовсім здорова, а на трав"яних кортах важливо добре рухатися і завжди бути позаду м"яча. Я ж постійно запізнювалася, не могла нормально переміщатися по майданчику, але все одно намагалася показати свій найкращий теніс.

Крім того, Янковіч висловила невдоволеність рішенням організаторів провести її матч першим запуском на корті N18. Ця арена обладнана глядацькими трибунами і має в своєму розпорядженні все необхідне для проведення телетрансляций, але при цьому не подобається більшості тенісистів.

- Я грала практично на автостоянці. Мені потрібен був вертоліт для того, щоб дістатися до цього корту, - поскаржилася сербська тенісистка на прес-конференції. - Я не знаю, чому вони так чинять. Чому Вінус повинна грати на корті N2, а я - на 18-му, особливо зважаючи на те, що я травмована і просила поставити мій матч на більш пізній час. Я практично не тренувалася вчора. Я відпочивала, заморожувала коліно, робила уколи, вживала ліки. Я провела майже весь день з лікарями і фізіотерапевтами, намагаючись привести коліно в порядок. Я всього лише попросила поставити мій матч на більш пізній час, щоб у мене було на декілька годин більше для того, щоб відновитися. Але що я тепер можу поробити?

Reuters

Зараз ви читаєте новину «Янковіч поскаржилася на організаторів Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути