вівторок, 31 березня 2009 11:49

Англійські ЗМІ знають склад збірної України?

Англійські ЗМІ знають склад збірної України?
Англійські журналісти розмірковують, кому віддасть перевагу Олексій Михайличенко в битві на "Уемблі": "старезному" і не потрапляючому до складу "Мілана" Андрію Шевченку або "молодому", але по-футбольному дорослому Артему Мілевському.

Англійці не сумніваються, що Михайличенко виставить одного нападника і трьох атакуючих хавбеків. В атаці бачать Андрія Вороніна. На користь форварда "Герти" говорять сім м"ячів в останніх семи матчах за берлінську команду. З глибини його підтримуватимуть Ротань, Алієв і... той самий Шевченко. Англійці вважають, що збірній Україні конче потрібен досвід кращого бомбардира і Шева вміє зіграти на позиції під нападником.

Англійці в атаці бачать Андрія Вороніна.

Склад збірної України за версією англійських журналістів (4-2-3-1): П"ятов; Ярмаш, Михалик, Чигринський, Шевчук; Тимощук, Левченко; Ротань, Шевченко, Алієв; Воронін.


Нагадаємо, матч між збірними України та Англії відбудеться завтра (1 квітня). Пряму трансляцію матчу ви зможете подивитися на телеканалі "Україна" та на сайті "Gazeta.ua".

Terrikon, Dynamomania.com

Зараз ви читаєте новину «Англійські ЗМІ знають склад збірної України?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути