середа, 04 лютого 2009 11:38

Англійська прем"єр-ліга переплутала Аршавіна із Зиряновим (ФОТО)

Повідомлення про перехід Андрія Аршавіна в лондонський "Арсенал", яке з"явилося увечері 3 лютого на сайті англійської футбольної прем"єр-ліги, було проілюстровано фотографією іншого російського гравця - Костянтина Зирянова. Всього в замітці три знімки, і на одному з них - Зирянов.

На головній фотографії Аршавіна показали з футболкою "Арсеналу" в руках. При натисненні на "стрілку" (управо) з"являється фото Аршавіна під час матчу відбірного турніру ЧС-2010 Німеччина - Росія, а на наступному знімку зображений Зирянов у формі "Зеніту".


Скріншот повідомлення про перехід Андрія Аршавіна в "Арсенал" на сайті англійської футбольної прем"єр-ліги

Костянтин Зирянов в 2007 і 2008 року був партнером Аршавіна по "Зеніту". Крім того, останнім часом обидва футболісти є провідними гравцями збірної Росії, повідомляє lenta.ru.

27-річний Андрій Аршавін підписав особистий контракт з "Арсеналом" увечері 2 лютого. Прес-аташе "Зеніту" Олексій Петров підтвердив перехід футболіста того ж дня, а "Арсенал" і англійська прем"єр-ліга зробили це увечері 3 лютого.

Аршавін розповів про подробиці свого переходу з пітерського "Зеніту" в лондонський "Арсенал". За словами футболіста, він не відокремлює історії з від"їздом в лондонський клуб від подій, які почалися після Євро-2008, коли Аршавін заявив про бажання залишити "Зеніт", пише видання "Спорт-Експрес".

Гравець зіззнався, що в останні дні "концентрація подій і відчуттів" була дуже насиченою. За словами Аршавіна, останній день переговорів (2 лютого) дався йому дуже важко: "З восьми годин ранку я був на ногах, а перший раз поїв тільки в десять вечора".

Футболіст розповів, що в першій половині дня він проходив медогляд, а потім не виходив з кімнати, чекаючи закінчення переговорів. Контракт з "Арсеналом" Аршавін підписав в 16:57 або 16:58 за лондонським часом (19:57 або 19:58 за московським). Офіційне трансферне вікно закривалося в 20:00 за московським часом.

Зараз ви читаєте новину «Англійська прем"єр-ліга переплутала Аршавіна із Зиряновим (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути