Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 13:36

Андрій Воронін не зміг стати найкращим легіонером у Росії

Андрій Воронін не зміг стати найкращим легіонером у Росії

У результаті опитування, проведеного РФПЛ, український легіонер московського "Динамо" Андрій Воронін набрав найменший відсоток голосів з усіх 12 претендентів на перемогу в голосуванні.

Чемпіонат у Росії підійшов до кінця - в неділю, 28 листопада, відбудеться останній 30-й тур - значить час для опитування на офіційному сайті Російської футбольної Прем'єр-ліги було вибрано дуже вдало.

Якщо бути точним, то користувачі сайту відповідали на питання: "Хто на ваш погляд, є найсильнішим іноземним футболістом чемпіонату Росії з футболу 2010 року?"

За підсумками опитування перше місце зайняв бразилець з московського ЦСКА Вагнер Лав (33% відданих голосів), друге - португалець Данні з пітерського "Зеніту" (26,4%), а третє знову бразилець, але вже з московського "Спартака" - Веллітон ( 15,6%), який, до речі, збирається отримати російське громадянство.

Серед 12 запропонованих кандидатур був і один українець - московський динамівець Андрій Воронін (Андрій Дикань зі "Спартака" і Олександр Алієв з "Локомотива" числяться як гравці з російськими паспортами), який і зайняв останнє місце в опитуванні з 0,7% голосів. Його ж німецький одноклубник Кевін Кураньї, зайняв 5 місце з результатом у 3,6% голосів.

До речі, є інформація, що Андрієм Вороніним цікавляться в німецькій Бундеслізі, де він колись і зробив собі ім'я.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін не зміг стати найкращим легіонером у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути