вівторок, 03 квітня 2012 16:57

Андрій Дикань вилетів на лікування до Німеччини

Андрій Дикань вилетів на лікування до Німеччини
Андрію Диканю в Німеччині накладуть спеціальні пластини і штифти. Фото: spartak.com

Головний лікар збірної України В'ячеслав Попов повернувся з Москви, де у відділенні щелепно-лицевої хірургії провідав травмованого голкіпера національної команди Андрія Диканя і особисто дізнався про характер ушкодження, отриманого гравцем у матчі чемпіонату Росії "Спартак" ? "Зеніт".

"В Андрія складний перелом трьох лицевих кісток, ? розповів В'ячеслав Дмитрович, ? дуги нижньої щелепи, основи верхньої щелепи і кістки, котра формує очницю. Переломи ? без зміщення, однак з розходженням кісток".

Андрію Диканю призначене оперативне лікування: воротар уже вилетів до Німеччини, де йому буде накладено спеціальні пластини та штифти для фіксування зламаних кісток. За словами лікаря збірної України, якщо не буде ускладнень, термін госпіталізації гравця складатиме 5 тижнів.

"Лише після цього можна буде говорити про початок якось індивідуальної роботи. Однак не слід забувати, про небезпеку отримання повторного ушкодження в разі навіть влучання м'яча після потужного удару, не кажучи вже про можливі стики", повідомляє прес-служба ФФУ.

В'ячеслав Попов відзначив психологічну врівноваженість воротаря збірної, попри непросте випробування, яке випало на його долю.

"Я розмовляв з Андрієм, він тримається дуже стійко, не піддається жодним панічним настроям. Зараз його фізичний стан ? задовільний. Дикань ? справжній боєць, і тому його психологічний стан я би оцінив як цілком нормальний", - підсумував головний лікар "синьо-жовтих".

Зараз ви читаєте новину «Андрій Дикань вилетів на лікування до Німеччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути