середа, 21 листопада 2012 06:12

Анчелотті пообіцяв випустити проти "Динамо" міцного горішка
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Наставник французького ПСЖ Карло Анчелотті та гравець команди Нене зустрілися з журналістами перед матчем 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

Відзначимо, що учасники прес-конференції, які спілкувалися з пресою майже півгодини, здається так жодного разу так і не сказали слово "Динамо". Французьких журналістів більше хвилювали питання пов'язані з поразкою ПСЖ від "Ренна" у чемпіонаті Франції.

Відзначимо, що для виходу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ достатньо зіграти у Києві внічию.

"Ми приїхали в Київ за перемогою. Постараюсь налаштувати команду саме на такий результат. Наші гравці перебувають у чудових фізичних кондиціях. Завтрашній матч є хорошим шансом для нас, щоб підняти моральний дух команди."

Шведська журналістка запитала Анчелотті, що він думає про покер Златана Ібрагімовича у ворота збірної Англії. Відзначимо один цікавий момент. Італієць відповів шведському репортеру англійською мовою після чого французькою продублював сказане для перекладача, який вже російською доніс слова коуча українським журналістам. Отакі от труднощі перекладу.

"Златан фантастично зіграв проти збірної Англії і забив чудовий гол."

На прес-конференції в наставника "Динамо" поцікавилися, з яким кіногероєм він себе асоціює. Олег Блохін без вагань відповів, що з "Міцним горішком". Те саме запитали в Анчелотті.

"Намагаюсь знайти відповідь на ваше питання, - каже Анчелотті. - У нас була ціла серія матчів, коли ми перемагали вдома і на виїзді. В останній грі нам не пощастило. З ким не буває? Насправді я вірю у свою команду, а хлопці вірять у мене. Завтра ви побачите, що на полі ми будемо міцним горішком".

Після перекладу Анчелотті показав великий палець піднятий догори і уточнив чи його відповідь "Ок?". Отримавши схвалення, італієць сказав "perfect" - "чудово".

Також наставник розповів, як поводиться з гравцями після поразок.

"Я дивлюся в очі гравцям і мало говорю. Так вони розуміють мене краще, ніж якби я кричав на них. Зараз у команді хороша атмосфера. Кожен знає, чим має займатися на полі. Сподіваюсь ви побачити, що у нашій сім'ї знову все у порядку."

Нене відзначив, що поразка від "Ренна" розізлила команду.

"Ми зробили висновки і добре підготувалися до завтрашнього матчу. Ми розраховуємо перемогти на "Олімпійському" і зробимо все потрібне для досягнення мети."

Нагадаємо, матч "Динамо" - ПСЖ пройде у середу, 21 листопада, у Києві. Початок зустрічі о 21:45. Пряма трансляція на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті пообіцяв випустити проти "Динамо" міцного горішка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути