середа, 13 травня 2020 09:32

Алієв згадав, як його виманили з Москви

Алієв згадав, як його виманили з Москви
Алієв рік грав за московський "Локомотив". Фото ФК "Динамо"

Ексхавбек "Динамо" Олександр Алієв розповів, як в юності потрапив в київський клуб. Гравця привіз експівзахисник киян Павло Яковенко.

"Мене сюди запросили в 15 років. Всією моєю кар'єрою займався батько. Я був на турнірі в Балаклаві. Тоді туди приїхав "Дніпро-75". Ми приїхали 85-м роком, а "Дніпро-75" приїхав 84-м роком. Ми посіли друге місце, і на цьому турнірі був Павло Олександрович Яковенко. От і все. Нас, 9 осіб із "Спартака", помітили, і ми переїхали сюди" - сказав Алієв в ефірі власного YouTube-каналу "Кєнт".

"У 15 років мені тут сподобалося. Яковенко дав мені трубку, попросив зателефонувати батькові. Я зателефонував батькові, він, звичайно, офігів, що я в Україні. Яковенко поспілкувався з батьком, він приїхав, подивився умови, запитав, чи подобаються вони мені. Я сказав, що я хочу тут залишитися.

Це була академія 85-го року, і збірна України планувалася 85-го року. Хоча в нас було іногородніх дуже багато хлопців, я маю на увазі - з Росії. Але ми отримали громадянство. Я грав по 85-му року за збірну. І ось так пішло-пішло-пішло. У 17 років я випустився і потрапив у дубль і в першу команду "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Посиділи з Мілевським у нічному клубі до 11-ї ранку": Нінкович пригадав виступи за "Динамо"

Алієв виступав за "Динамо" з 2002-го по 2013 рік.

Зараз ви читаєте новину «Алієв згадав, як його виманили з Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути